Depozitare Temporară

DEPOZITARE TEMPORARĂ

Depozitul NAN Logistic oferă serviciul de depozitare temporară a mărfii, dar și cea mai eficientă, facilă și sigură soluție de mutare a mărfurilor dintr-un camion în altul. Depozitul este situat în zona de SUD a Bucurestiului.

Depozit de tranzit propriu de peste 2000mp - acoperit. Depozitul poate asigura stocarea temporară a mărfurilor și / sau transbordarea acestora, în funcție de necesitatea de moment a clienților.

Depozitarea mărfii se face în condiții de siguranță calitativă și cantitativă, folosindu-se utilaje adecvate și personal calificat pentru manipularea acestora.

depozitare temporara

SERVICII SUPLIMENTARE

  • Sortare marfă.
  • Reambalare marfă.
  • Etichetare marfă.

De asemenea, aveți posibilitatea de a împărți mărfurile dintr-un camion în mai multe livrări separate, precum și distribuția acestora către clienții din România cu livrare zilnică garantată.

CROSS DOCKING

Ce este Cross Docking-ul?

Cross-docking-ul este o tehnică logistică ce elimină sau scade activitățile de depozitare și picking în cadrul unui depozit, păstrând doar funcțiile de primire și de livrare. Ideea este să se transfere livrările direct din trailerele care vin în cele care pleacă fără a fi necesară depozitarea, având o durată scurtă de staționare.

În cazul ideal, pe platforma de cross-docking livrările petrec în mod normal de la câteva minute la 24-36 de ore.

În principiu, platformele de cross-docking sunt niște spații de transfer, unde camioanele ajung cu bunuri care trebuie sortate, consolidate cu alte bunuri care vin cu alte transporturi, iar apoi încărcate pentru livrare.

Ai nevoie de Depozitare temporară?

Depozitul NAN Logistic permite depozitarea temporară a mărfii, transboarding și cross docking.

CERE COTAȚIE