Depozitare Temporară

DEPOZITARE TEMPORARĂ

Depozitul NAN Logistic oferă serviciul de depozitare temporară a mărfii, dar și cea mai eficientă, facilă și sigură soluție de mutare a mărfurilor dintr-un camion în altul. Depozitul este situat în zona de SUD a Bucurestiului.

Depozitul NAN Logistic este un depozit de tranzit propriu de peste 2000mp - acoperit. Depozitul poate asigura stocarea temporară a mărfurilor și / sau transbordarea acestora, în funcție de necesitatea de moment a clienților.

Depozitarea mărfii se face în condiții de siguranță calitativă și cantitativă, folosindu-se utilaje adecvate și personal calificat pentru manipularea acestora.

transbordare

TRANSBORDARE

Servicii transbordări - Transbordare mărfuri

Servicii de transbordare și cross docking în SUD-ul Bucureștiului, în zona localității Măgurele. Preluări comenzi în intervalul 9 – 18.

Sortare, reambalare și etichetare

Vrei ca în timpul transbordării să împarți un camion pe mai multe livrări, să desfaci un palet în livrări unitare? Te putem ajuta.
Control absolut asupra integrității mărfurilor tale – toate operațiunile sunt supravegheate video.

Depozitare mărfuri

Nu dorești să efectuezi integral transbordarea? Poți păstra marfa în depozit. Marfa ta este păstrată la cele mai înalte standarde.

Transport național și internațional

Oferim servicii de transport marfă național și internațional cu flotă proprie și cu ajutorul partenerilor noștri pe majoritatea țărilor europene. Marfa ta ajunge astfel la destinație în cel mai scurt timp.

CROSS DOCKING

Ce este Cross Docking-ul?

Cross-docking-ul este o tehnică logistică ce elimină sau scade activitățile de depozitare și picking în cadrul unui depozit, păstrând doar funcțiile de primire și de livrare. Ideea este să se transfere livrările direct din trailerele care vin în cele care pleacă fără a fi necesară depozitarea, având o durată scurtă de staționare.

În cazul ideal, pe platforma de cross-docking livrările petrec în mod normal de la câteva minute la 24-36 de ore.

În principiu, platformele de cross-docking sunt niște spații de transfer, unde camioanele ajung cu bunuri care trebuie sortate, consolidate cu alte bunuri care vin cu alte transporturi, iar apoi încărcate pentru livrare.

SERVICII SUPLIMENTARE

  • Sortare marfă.
  • Reambalare marfă.
  • Etichetare marfă.

De asemenea, aveți posibilitatea de a împărți mărfurile dintr-un camion în mai multe livrări separate, precum și distribuția acestora către clienții din România cu livrare zilnică garantată.

Ai nevoie de Depozitare pentru materiale atipice?

Depozitul NAN Logistic permite depozitarea materialelor atipice în cele mai bune condiții - pentru informații suplimentare contactează-ne.

CERE COTAȚIE DEPOZITARE MATERIALE