Despre Noi

CINE SUNTEM?

Partner, not supplier. Furnizorii pe care îi cauți, partenerii pe care ți-i dorești.

NAN Logistic este, în primul rând, un grup de prieteni. Am ales să construim un business bazat pe încredere și asta ne dorim să simți și tu când lucrezi cu noi. Credem că indiferent de ce soluții logistice ai nevoie, succesul serviciului pe care ți-l oferim stă, în primul rând, în încrederea pe care ne-o oferi tu nouă.
Suntem și cei pe care se bazează și la care apelează sute de persoane, din simplul fapt că am înțeles cât de important este ca marfa partenerilor noștri să fie depozitata și transportată corespunzător.
Suntem cei pe care îi vei cunoaște ca furnizori, dar cei alături de care vei rămâne ca partener.
Descoperă ce servicii putem să-ți furnizăm prin NAN Logistic și află dacă ne ghidează aceleași principii.

CU CE NE OCUPĂM?

Am început cu soluții integrate pentru serviciile logistice de bază, iar pe parcurs am integrat și activități complementare prin divizii specializate pentru a putea oferi soluții complete.

  • transport marfă și persoane
  • depozitare logistică pentru evenimente/ POSM-uri mari și mici
  • închiriere de logistică pentru evenimente corporate și festivaluri: echipamente de sunet, lumini, scenă; corturi / mobilier evenimente / utilaje pentru festivaluri și evenimente
  • implementare și montaje
  • manipulări și implementări de echipamente logistice

ÎN CE CREDEM

Știm că încrederea se construiește în timp, iar principiile NAN sunt primul pas. Zi de zi facem tot ceea ce ne stă în putință ca să devenim prima opțiune a clienților în ceea ce privește domeniul depozitării și transportuluide marfă.

NE PUNEM MEREU ÎN LOCUL TĂU

Ca și tine, și noi ne dorim servicii de transport și depozitare la cele mai înalte standarde, dar și avantajoase și eficiente din toate punctele de vedere. Așa că ne implicăm și avem grijă să îți oferim ajutorul de care ai nevoie și o soluție adaptată nevoilor tale.

PRIMUL SERVICIU OFERIT ESTE SIGURANȚA

Credem într-un nivel înalt de profesionalism, standarde ridicate de calitate și siguranță. De aceea, ne asigurăm că realizarea serviciilor de transport și depozitare se face în condiții optime și ne ocupăm personal ca întreaga noastră echipă să fie instruită profesionist. Astfel, sănătatea lor, mărfurile tale și propriul echipament nu sunt puse în pericol.

CA NOI SĂ FIM MULȚUMIȚI TREBUIE SĂ FII TU MAI ÎNTÂI

Suntem suficient de cunoscuți ca să te bazezi pe noi și, în același timp, suficient de adaptabili pentru a-ți putea oferi servicii flexibile și de calitate. Am reușit mereu să asigurăm, indiferent de locație sau interval orar, soluții optime și comunicare în timp real. Totul ca cei care au apelat la serviciile noastre să ne rămână parteneri de lungă durată.

PENTRU CĂ SUNTEM DIFERIȚI ȘI PREȚURILE NOASTRE SUNT LA FEL

Optimizăm rutele și costurile astfel încât să îți oferim soluții de transport și depozitare care să nu implice eforturi financiare prea mari din partea ta. Fiecare tip de serviciu pe care îl oferim este adaptat prețului real de pe piață în funcție de mărime, distanță, dar și de condiții de transport / depozitare.

nan group

NAN LOGISTIC FACE PARTE DIN NAN GROUP

Pe lângă depozitare și transport, suntem și unii dintre cei mai căutați parteneri pentru închiere de logistică evenimente. Află mai multe despre NAN Events și descoperă cel mai complet catalog de dotări și servicii logistice pentru evenimente din România.

RĂSFOIEȘTE CATALOGUL NAN EVENTS
KEEP LOGISTICS SRL